VAN  GINKEL  MUZIEK  &  THEATER
Verkoop én verhuur van muziekinstrumenten!

Etalage

Saxofoon Boeken
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
 1. Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen

  Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen

  Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 1 neemt u vanaf het eerste begin bij de hand bij het spelen op altsaxofoon. Het populaire lesboek van de componisten Joop Boerstoel en Jaap Kastelein blinkt uit in de heldere opbouw en instructies. De begeleidings-cd vol leuke speelstukjes maakt het oefenen op altsaxofoon nóg plezieriger.

  € 21,00
 2. Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen 2

  Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen 2

  Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 2 verbreedt en verdiept uw kennis en vaardigheden, opgedaan in het eerste deel uit de succesvolle, driedelige lesmethode van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein. Dankzij de gedoseerde opzet en heldere instructie in het boek en de begeleidende audio-cd leert u spelenderwijs altsaxofoon spelen.

  € 21,00
 3. Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen 3

  Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen 3

  Met Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 3 geeft u uw muzikale ontwikkeling verder gestalte. Het derde deel uit deze serie is opgesteld door de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein, in samenwerking met Nederlandse componisten als Jan van der Roost en Jan en Jacob de Haan. Horen, spelen & lezen altsaxofoon deel 3 wordt beschouwd als de meest complete methode voor de altsaxofoon, die voldoet aan de normen en eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens.

  € 21,00
 4. Easy Steps deel 1 methode voor tenorsaxofoon

  Easy Steps deel 1 methode voor tenorsaxofoon

  De succesvolle methode Easy Steps is ontwikkeld vanuit de vraag naar een methode met een meer geleidelijke progressie. Er waren namelijk veel methoden op de markt waarin de stappen elkaar te snel opvolgden. Het resultaat is een unieke, praktijkgerichte methode voor gebruik in de muziekles, met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Nu zijn er nieuwe edities verschenen van de boeken uit deze succesvolle serie. Behalve dat ze in een nieuw jasje zijn gestoken, zijn ze nu nog beter afgestemd op de jeugdige gebruiker en de groepsles. De cd's en cd-rom's bij de boeken zijn aangepast aan deze tijd en de bijbehorende pianopartijen worden direct meegeleverd op de cd-rom.

  € 24,95
 5. Methode voor sopraansaxofoon - horen, lezen & spelen

  Methode voor sopraansaxofoon - horen, lezen & spelen

  Als u wilt starten met sopraansax spelen, is Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 1 de perfecte lesmethode. De componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein bieden met een lesboek en begeleidende audio-cd alles voor de beginnende sopraansaxofoonspeler van jong tot oud. De complete methode voor sopraansax is geschikt voor individueel en groepsonderwijs.

  € 21,00
 6. Methode voor sopraansaxofoon - horen, lezen & spelen 2

  Methode voor sopraansaxofoon - horen, lezen & spelen 2

  Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 2 is onderdeel van de meest gebruikte lesmethode voor sopraansax. De componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein geven in het tweede deel nieuwe informatie en belichten nieuwe speeltechnieken om uw niveau of dat van uw leerlingen te verhogen. De oefenstukjes kunnen door de meespeel-cd worden begeleid voor extra speelplezier en een voller geluid. U leert bovendien beter in de maat spelen.

  € 21,00
 7. Methode voor sopraansaxofoon - horen, lezen & spelen 3

  Methode voor sopraansaxofoon - horen, lezen & spelen 3

  Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 3 is het slotdeel van de veelgebruikte, effectieve lesmethode voor sopraansax van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein. Het boek heeft een duidelijke opbouw met heldere informatie en wordt geleverd met meespeel-cd. Met begeleiding van de audio-cd kunt u beter de maat houden, klinkt het geluid voller én heeft u nog meer speelplezier.

  € 21,00
 8. Methode voor tenorsaxofoon - horen, lezen & spelen

  Methode voor tenorsaxofoon - horen, lezen & spelen

  Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 1 is de perfecte opstap om tenorsaxofoon te leren spelen. U leert spelenderwijs noten lezen, u vindt heldere informatie in het lesboek en u krijgt ondersteuning van een leuke meespeel-cd. De veelzijdige en succesvolle lesmethode van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein wordt veel gebruikt voor zelfstudie en bij groepslessen op muziekscholen.

  € 21,00
 9. Methode voor tenorsaxofoon - horen, lezen & spelen 2

  Methode voor tenorsaxofoon - horen, lezen & spelen 2

  Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 2 is onderdeel van de populaire lesmethode voor startende tenorsaxofoonspelers. De lessen in het boek van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein worden in fases opgebouwd, met steeds nieuwe, opbouwende oefeningen. Daarnaast vindt u raadsels, spelletjes en een pagina met informatie over de geschiedenis van de tenorsaxofoon, na de altsaxofoon de meest voorkomende saxofoon.

  € 21,00
 10. Methode voor tenorsaxofoon - horen, lezen & spelen 3

  Methode voor tenorsaxofoon - horen, lezen & spelen 3

  Aan de hand van Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 3 krijgt u de finesse van tenorsax spelen in uw vingers. Het slotdeel van de succesvolle lesmethode van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein is een handige en doeltreffende hulp bij zelfstudie en wordt veel gebruikt bij groepslessen op muziekscholen. Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 3 voldoet aan de normen en eisen van het hedendaagse muziekonderwijs en de bijbehorende examens.

  € 21,00
 11. Tipboek saxofoon

  Tipboek saxofoon

  Hugo Pinksterboer schrijft. En hij schrijft veel. Interviews, columns, rubrieken, websites, boeken en liner notes. Teksten voor artiesten, voor audiofielen, autoliefhebbers, acupuncturisten, anesthesiologen en de rest van het alfabet. En dan maakt hij er nog foto’s bij ook.

  € 17,50
 12. Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen duo boek

  Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen duo boek

  Parallel aan deel 1 kunnen de jonge muzikanten al beginnen met het spelen van duetten. De werkjes in verschillende stijlen zijn van de hand van uitstekende componisten en arrangeurs, zoals Jacob de Haan, Dizzy Stratford en Robert van Beringen. Natuurlijk zijn ze ook los van de methode leuk om te spelen.

  € 14,00
 13. Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen duo boek 2

  Methode voor altsaxofoon - horen, lezen & spelen duo boek 2

  Horen, lezen & spelen de meest complete methode voor blazers is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groep als individueel onderwijs

  € 12,95
 14. Altsaxofoon more swop - deel 3

  Altsaxofoon more swop - deel 3

  More Swop is bedoeld voor diegenen die niet genoeg kunnen krijgen van SWOP - en bevat twaalf stukken in muziekstijlen als jazz, pop, blues en latin. Een waardevolle aanvulling binnen deze succesvolle serie van Fons van Gorp. Zoals alle SWOP-boeken: met een door een live-band ingespeelde cd.

  € 17,95
 15. Altsaxofoon - op naar de top

  Altsaxofoon - op naar de top

  Door de unieke formule van deze serie kun je op verschillende manieren aan de slag: Solo of meespelen met de band op de CD, maar je kunt ook je eigen band formeren met verschillende instrumenten. De verschillende uitgaven zijn op elkaar afgestemd, zodat ieder voor zich kan samenspelen met de CD, maar ook met andere muzikanten. Aan jou de keus, alleen of samen OP NAAR DE TOP!

  € 12,90
 16. Altsaxofoon - kids play easy solo

  Altsaxofoon - kids play easy solo

  Zestien eenvoudige solo’s in verschillende stijlen. Kids Play Easy Solo kan ook naast de methode Horen, lezen & spelen worden gebruikt.

  € 17,95
 17. Methode voor saxofoon - horen, lezen & spelen speelboek

  Methode voor saxofoon - horen, lezen & spelen speelboek

  Jan de Haan, André Waignein, Erik Veldkamp, Roland Kernen en anderen componeerden voor het Speelboek een aantal mooie stukken, die tevens waardevolle stijloefeningen zijn. Dit boek is ook los van de methode Horen, lezen & spelen te gebruiken. Alle stukken zijn zo geschreven dat ze uitstekend als concert- of examenstuk kunnen dienen.

  € 14,00
 18. Methode voor saxofoon - horen, lezen & spelen stijlboek 3

  Methode voor saxofoon - horen, lezen & spelen stijlboek 3

  Als aanvulling op deel 3 worden hier verschillende muziekstijlen gepresenteerd: van barok en klassiek via jazz tot pop. Afwisselende stukken dus, die je alleen of samen met een pianist kunt spelen op een concert - of zelfs bij een examen. De pianobegeleidingen zijn afzonderlijk verkrijgbaar

  € 15,00
 19. Altsaxofoon mega swop 4

  Altsaxofoon mega swop 4

  Voor alle fans van de Swing & Pop = SWOP-serie presenteert Fons van Gorp een boek met twaalf fantastische ‘swops’.
  Op de begeleidings-cd is een swingende band te horen die voor ongekend speelplezier in de woonkamer zorgt!

  € 17,95
 20. Altsaxofoon - loco for latin

  Altsaxofoon - loco for latin

  Latijns-Amerikaanse muziek bevat pittige ritmes, hartstochtelijke melodieën, weelderige harmonieën en veel exotische percussie-instrumenten. Al deze elementen zijn te vinden in Loco for Latin. Van latin rock tot latin jazz, van de Cariben tot de Golf van Mexico: alle latin-stijlen komen in dit boek aan bod.

  € 19,00
 21. Adele play-along for saxophone

  Adele play-along for saxophone
 22. Methode voor tenorsaxofoon - horen, lezen & spelen duo boek 1

  Methode voor tenorsaxofoon - horen, lezen & spelen duo boek 1

  Parallel aan deel 1 kunnen de jonge muzikanten al beginnen met het spelen van duetten.

  € 14,00
 23. Play ´em right grade 2 1/2 duets

  Play ´em right grade 2 1/2 duets

  Play em Right - 12 Duets in Various Styles bevat goed in het gehoor liggende duetten en is speciaal geschreven voor blazers die samen willen spelen. Ze zijn uitstekend naast de andere delen uit de Play em Right-seriete gebruiken.

  € 11,95
 24. Play ´em right 1

  Play ´em right 1

  De serie Play ’em Right is bedoeld voor blazers die in de populaire stijlen jazz, latin en rock willen spelen. Play ’em Right Jazz, Play ’em Right Latin en Play ’em Right Rock bestaan telkens uit twee delen en bevatten de fundamentele ritmes en articulaties van verschillende muziekstijlen, in oefeningen en songs. De oefeningen zijn in oplopende moeilijkheidsgraad geschreven. Er komen steeds een of twee ritmes aan bod met duidelijke articulatietekens, waardoor precies de juiste speelmanier wordt aangeleerd. In de songs wordt het aangeleerde toegepast en verwerkt.

  In Play ‘em Right – Rock, Volume 1 staan 9 exercises en 8 speelstukken, bedoeld voor blazers die thuis willen raken in de Rock-stijl. Hoewel de moeilijkheidsgraad oploopt, is het niet noodzakelijk eerst alle exercises door te nemen om de speelstukken te kunnen spelen.

  € 12,95
 25. Altsaxofoon - kids play solo

  Altsaxofoon - kids play solo

  Kids Play... is een serie boeken die speciaal voor de jonge, beginnende blazer is ontwikkeld. In Kids Play Easy Solo en Kids Play Solo staan zowel klassieke als populaire melodieën. Kids Play Blues bevat bluesstukken en in Kids Play Hits! is popmuziek het thema. Deze uitgaven zijn educatief waardevol, maar bezorgen de leerlingen vooral veel speelplezier! Bij elk boek hoort een cd met de begeleidingen: geschikt om mee te oefenen en om mee op te treden voor familie en vrienden!

  € 15,90
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
WinkelmandAanpassen

Mijn winkelmand

0 artikelen € 0,00 Naar winkelmand