VAN  GINKEL  MUZIEK  &  THEATER
Verkoop én verhuur van muziekinstrumenten!

Etalage

Piano Boeken
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. Volgende
 1. Lesboek Niveau 1A - Alfred Basic Piano

  Lesboek Niveau 1A - Alfred Basic Piano

  Alfred basic piano lesboek niveau 1a is het eerste deel uit deze succesvolle lesmethode voor piano. U legt hiermee een uitstekende basis voor goed pianospel. U krijgt als jonge of startende pianospeler uitleg over noten lezen, alle belangrijke basisfacetten en een correcte, ontspannen speelhouding. Aan de hand van eenvoudige oefeningen, leuke illustraties en herkenbare melodieën leert u stap voor stap piano spelen.

  € 12,95
 2. Lesboek Niveau 1B - Alfred Basic Piano

  Lesboek Niveau 1B - Alfred Basic Piano

  Alfred basic piano lesboek niveau 1b start met een terugblik op de belangrijkste onderwerpen uit het eerste deel van deze populaire leerwijze voor jonge en beginnende pianisten. Het rijk geïllustreerde lesboek met duidelijke uitleg is ideaal voor kinderen die op een speelse manier piano willen leren spelen. De leerlingen leren op een leuke wijze de eerste noten en kunnen al snel een melodietje spelen zonder notenkennis, mede door het snel spelen van dubbelgrepen in de linkerhand.

  € 12,95
 3. Lesboek Niveau 2 - Alfred Basic Piano

  Lesboek Niveau 2 - Alfred Basic Piano

  Alfred basic piano lesboek niveau 2 sluit naadloos aan op de eerdere lesstof uit deze veel gebruikte leermethode voor de jonge pianospeler. Allereerst worden de thema’s uit deel 1b samengevat, waarna nieuwe onderwerpen als gepuncteerde halve- en kwartnoten, drieklanken, primaire en gebroken akkoorden en intervallen uitvoerig worden behandeld. De vingerzetting wordt uitgebreid in deze praktische leerwijze met leuke liedjes voor beginners.

  € 12,95
 4. Lesboek Niveau 3 - Alfred Basic Piano

  Lesboek Niveau 3 - Alfred Basic Piano

  Deze piano methode gaat verder waar deel 2 ophield. Stap voor stap worden nieuwe thema’s behandeld, waaronder het spelen van majeur en mineur toonladders in tegengestelde richting. Daarnaast komen drieklanken aan bod.

  € 12,95
 5. Lesson Book Level 4 (alleen verschenen in het Engels) - Alfred Basic Piano

  Lesson Book Level 4 (alleen verschenen in het Engels) - Alfred Basic Piano

  Alfred basic piano lesboek deel 4 biedt perfect geselecteerde en opgebouwde lessen met duidelijke uitleg, om leerlingen voor te bereiden op succesvol piano spelen. Elke nieuwe discipline of techniek in het Engelstalige lesboek gaat gepaard met een passende, muzikale oefening. U bouwt geleidelijk aan een breed repertoire aan muziekstukken, met gebruikmaking van elementen als triolen met achtste noten, tarantella’s, arpeggio ofwel gebroken akkoorden, triaden in alle posities, septiemakkoorden en meer.

  € 12,00
 6. Premier Piano Course Book 2A Lesson Book - Alfred Premier Piano Course

  Premier Piano Course Book 2A Lesson Book - Alfred Premier Piano Course

  Prachtig gepresenteerd en intelligent tempo, de Lesson Books combineren ongewoon aantrekkelijke muziek en teksten. De boeken zijn voorzien van notitie lezen, ritme lezen, sight-reading en technische trainingen. Elk stuk op de cd werd opgenomen in een prestatietempo en een langzamer oefentempo.
  De muziek uit dit boek is beschikbaar in de Piano Maestro app die te downloaden is

  € 11,95
 7. Alfred's Basic Piano Library Duet Book Level 1B - Alfred Basic Piano

  Alfred's Basic Piano Library Duet Book Level 1B - Alfred Basic Piano

  Alfred basic piano duet book 1b is onderdeel van de succesvolle Amerikaanse lesmethode voor goed piano spelen. Elk duet is geschikt voor een harmonieuze interactie tussen leerling en leraar. De duidelijke opzet en inhoud met heldere, begrijpelijke uitleg en leuke oefeningen en speelstukken werken positief op uw motivatie om beter piano te leren spelen en verhogen uw speelplezier.

  € 12,00
 8. Alfred's Basic Piano Library Duet Book Level 2 - Alfred Basic Piano

  Alfred's Basic Piano Library Duet Book Level 2 - Alfred Basic Piano

  Elk duet is geschikt voor de prestaties van de leerling-leraar (ouder of oudere student). Deze charmante Duet Books verhogen de motivatie en voegen plezier toe aan de oefentijd en lessen.

  € 11,70
 9. Alfred's Basic Piano Library Duet Book Level 3 - Alfred Basic Piano

  Alfred's Basic Piano Library Duet Book Level 3 - Alfred Basic Piano

  Elk duet is geschikt voor de prestaties van de leerling-leraar (ouder of oudere student). Deze charmante Duet Books verhogen de motivatie en voegen plezier toe aan de oefentijd en lessen.

  € 11,70
 10. Alfred's Basic Piano Library Duet Book Level 4 - Alfred Basic Piano

  Alfred's Basic Piano Library Duet Book Level 4 - Alfred Basic Piano

  Elk duet is geschikt voor de prestaties van de leerling-leraar (ouder of oudere student). Deze charmante Duet Books verhogen de motivatie en voegen plezier toe aan de oefentijd en lessen.

  € 9,50
 11. Alfred's Basic Piano Library: Fun Book 1A

  Alfred's Basic Piano Library: Fun Book 1A

  De Fun Books bieden extra recitalstukken die zijn ontworpen voor studenten die meer solomateriaal nodig hebben en vooral handig zijn wanneer twee studenten uit dezelfde familie komen (Recital Book for one, Fun Book for the other)

  € 9,50
 12. Alfred's Basic Piano Library: Fun Book 3

  Alfred's Basic Piano Library: Fun Book 3

  De Fun Books bieden extra recitalstukken die zijn ontworpen voor studenten die meer solomateriaal nodig hebben en vooral handig zijn wanneer twee studenten uit dezelfde familie komen

  € 9,55
 13. Alfred's Basic Piano Library: Theory Book 1A

  Alfred's Basic Piano Library: Theory Book 1A

  Ontworpen om pagina-voor-pagina te coördineren met de lesboeken. Bevat leuke spelletjes en quizzen die de principes in de lesboeken versterken. Studenten kunnen hun muzikale begrip vergroten terwijl ze weg zijn van het toetsenbord.

  € 9,15
 14. Alfred's Basic Piano Library: Theory Book 2

  Alfred's Basic Piano Library: Theory Book 2

  Ontworpen om pagina-voor-pagina te coördineren met de lesboeken. Bevat leuke spelletjes en quizzen die de principes in de lesboeken versterken. Studenten kunnen hun muzikale begrip vergroten terwijl ze weg zijn van het toetsenbord.

  € 10,35
 15. Alfred's Basic Piano Library: Technic Book 2

  Alfred's Basic Piano Library: Technic Book 2

  De Technic Books bieden lees- en ritmeoefeningen en oefeningen die perfect in de praktijk zijn gebracht met elk lesboek in Alfred's Basic Piano Library om het muzikaliteit te verbeteren en de coördinatie van de handen te ontwikkelen.

  € 8,35
 16. Alfred's Basic Piano Library: Technic Book 3

  Alfred's Basic Piano Library: Technic Book 3

  De Technic Books bieden lees- en ritmeoefeningen en oefeningen die perfect in de praktijk zijn gebracht met elk lesboek in Alfred's Basic Piano Library om het muzikaliteit te verbeteren en de coördinatie van de handen te ontwikkelen

  € 8,35
 17. Alfred's Basic Piano Library: Fun Book 1B

  Alfred's Basic Piano Library: Fun Book 1B

  De Fun Books bieden extra recitalstukken die zijn ontworpen voor studenten die meer solomateriaal nodig hebben en vooral handig zijn wanneer twee studenten uit dezelfde familie komen

  € 8,35
 18. Alfred's Basic Piano Library: Graduation Book 2

  Alfred's Basic Piano Library: Graduation Book 2

  De voltooiing van een lesboek en afstuderen naar het volgende niveau is een zeer belangrijke stap in de groei van een pianostudent. Soms is het gunstig om een korte pauze te nemen om een aantal nieuwe stukken te spelen die gebruik maken van de vaardigheden die onlangs zijn geperfectioneerd. De Afstudeerboeken bevatten boeiende solo's die studenten kunnen uitvoeren zonder iets nieuws te hoeven leren. Omdat de studenten alles weten wat nodig is om elk stuk in hun niveau te spelen.

  € 8,15
 19. Alfred's Basic Piano Library: Theory Book Complete 1

  Alfred's Basic Piano Library: Theory Book Complete 1

  Ontworpen om pagina-voor-pagina te coördineren met het lesboek Van niveau 1. Bevat leuke spelletjes en quizzen die de principes in de lesboeken versterken. Studenten kunnen hun muzikale begrip vergroten terwijl ze weg zijn van het toetsenbord.

  € 9,00
 20. Lesboek Niveau 1 voor volwassen beginners Nederlandse uitgave - Alfred Adult Piano

  Lesboek Niveau 1 voor volwassen beginners Nederlandse uitgave - Alfred Adult Piano

  Voor leerlingen die snel piano willen leren spelen en geen lesmethode voor kinderen willen gebruiken, is Alfred voor volwassen beginners deel 1 een uitstekende keuze. De methode is gericht op het leren van akkoorden voor beide handen, zodat u gelijk meer kan dan het alleen spelen van eenstemmige melodieën.

  € 16,95
 21. Lesboek Niveau 2 voor volwassen beginners Nederlandse uitgave - Alfred Adult Piano

  Lesboek Niveau 2 voor volwassen beginners Nederlandse uitgave - Alfred Adult Piano

  Met Alfred voor volwassen beginners deel 2 leert de startende pianist aan de hand van originele en leuke oefeningen nog beter piano spelen. Bij Niveau 2 van deze succesvolle lesmethode doet u op een snelle, eenvoudige manier de kennis en techniek op om de meest voorkomende toonaarden te spelen.

  € 16,95
 22. Lesson Book Level 1 - Alfred Adult Piano

  Lesson Book Level 1 - Alfred Adult Piano

  Een beginnerscursus voor volwassenen die de voorkeur geven aan een akkoordaanpak. Het boek leert akkoorden voor beide handen, zodat de student meer dan melodieën met enkele noten kan spelen. Deze cursus is het meest effectief onder leiding van een pianoleraar of ervaren muzikant.

  € 14,80
 23. Lesson Book Level 3 - Alfred Adult Piano

  Lesson Book Level 3 - Alfred Adult Piano

  Begint met een bespreking van de concepten gepresenteerd in niveau 2, introduceert vervolgens nieuwe stukken en lessen in nieuwe sleutels om de student voor te bereiden op meer gevorderde studies. Bevat een gedeelte "Gewoon voor de lol" en een gedeelte "Ambitieus" voor de student die wat extra moeite zal doen om enkele van de grote meesterwerken te leren die extra oefening vereisen.

  € 15,30
 24. Duet Book Level 1 Piano 4 hds. - Alfred Adult Piano

  Duet Book Level 1 Piano 4 hds. - Alfred Adult Piano

  Zoals met al Alfred's Basiscursus piano voor volwassenen, komen de Duet-boeken exact overeen met lesboek 1 en 2. De duetpartijen zijn heerlijke begeleidingen die dienen om de rol van de student te versterken. Volwassenen zullen de stukken leuk vinden om te spelen, muzikaal gezien de moeite waard en zeer motiverend.

  € 9,55
 25. Spelen met akkoorden - deel 1

  Spelen met akkoorden - deel 1

  Michiel Merkies Spelen met akkoorden deel 1 met cd piano keyboard is een motiverende lesmethode voor piano, keyboard en synthesizer, die voortgekomen is uit de dagelijkse lespraktijk. Componist Michiel Merkies helpt de toetsenist om aan de hand van akkoordenschema’s ritmisch boeiende begeleidingen en improvisaties te maken. Het lesboek gaat gepaard met een cd, met voorbeelden van akkoordenschema’s en luisteroefeningen en extra partijen voor samenspel.

  € 20,00
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. Volgende
WinkelmandAanpassen

Mijn winkelmand

0 artikelen € 0,00 Naar winkelmand