VAN  GINKEL  MUZIEK  &  THEATER
Verkoop én verhuur van muziekinstrumenten!

Etalage

Gitaar Boeken
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
 1. De nieuwe methode voor gitaar 1

  De nieuwe methode voor gitaar 1

  Reba De nieuwe methode voor gitaar 1 legt een solide basis voor succesvol gitaarspel. Dit eerste Nederlandstalige deel van deze driedelige serie voor startende gitaristen bevat zeer toegankelijke lesstof. Met heldere teksten en leuke oefeningen en opdrachten wordt stap voor stap de basis van gitaarspel uit de doeken gedaan. De essentiële basisprincipes worden uitvoerig en duidelijk behandeld.

  € 9,90
 2. De nieuwe methode voor gitaar 2

  De nieuwe methode voor gitaar 2

  Reba De nieuwe methode voor gitaar 2 haakt op een logische manier in op de lesstof die in deel 1 aan bod kwam. Beginnende gitaristen krijgen in dit tweede deel van De nieuwe methode voor gitaar-reeks een aantal nieuwe interessante en uitdagende oefeningen en opdrachten voorgeschoteld. Heel geleidelijk worden nieuwe technieken en principes geïntroduceerd zodat de lezer stapsgewijs zijn kennis en vaardigheden uitbreidt. Deze verfrissende lesmethode komt zowel bij muzieklessen als bij zelfstudie uitstekend uit de verf.

  € 8,90
 3. De nieuwe methode voor gitaar 3

  De nieuwe methode voor gitaar 3

  Reba De nieuwe methode voor gitaar 3 is het laatste deel van een zeer populaire lesmethode die zich uitstekend leent voor zelfstudie of gebruik tijdens muziekles. Met de introductie van nieuw begrippen en afwisselende oefeningen en opdrachten wordt de lat weer een stukje hoger gelegd. Uiteraard worden alle begrippen ook in dit deel van De nieuwe methode voor gitaar zeer helder en begrijpelijk toegelicht. Van solo spelen in de klassieke stijl tot en met het begeleiden met akkoorden, met dit boek gaan uw gitaarvaardigheden er met sprongen op vooruit.

  € 8,90
 4. Methode voor gitaar - deel 1

  Methode voor gitaar - deel 1

  Schmid Hal Leonard methode voor gitaar deel 1 met cd is het ideale startboek voor iedereen die de akoestische of elektrische gitaar wil leren bespelen. De driedelige lesmethode van de componisten Will Schmid en Greg Koch is gestoeld op een jarenlange ervaring in de dagelijkse lespraktijk aan leerlingen van alle leeftijd. In het lesboek met cd zijn een aantal van de beste ideeën op gitaarlesgebied verwerkt.

  € 21,00
 5. Methode voor gitaar - deel 2

  Methode voor gitaar - deel 2

  Schmid Hal Leonard methode voor gitaar deel 2 met cd is onderdeel van de driedelige lesmethode voor beginnende gitaristen op akoestische of elektrische gitaar. De componisten Will Schmid en Greg Koch hebben hun praktische en levendige lessen gebaseerd op hun opgedane ervaringen in de dagelijkse lespraktijk. Het duidelijke lesboek bevat veel uitleg en foto’s, de begeleidende cd nodigt uit om de 68 songs te beluisteren en mee te spelen.

  € 21,00
 6. Methode voor gitaar - deel 3

  Methode voor gitaar - deel 3

  Schmid Hal Leonard methode voor gitaar deel 3 met cd is het slotdeel van de driedelige gitaarmethode voor beginnende gitaristen op een akoestische of elektrische gitaar. Het lesboek van de componisten Will Schmid en Greg Koch gaat stapsgewijs verder. De leerlingen raken bijna ongemerkt op een aardig niveau. De gitaristen in spé blijven op en top gemotiveerd door de variatie in leuke oefeningen. De 60 songs op de meespeel-cd vergroten het plezier en het leereffect.

  € 21,00
 7. Bass licks

  Bass licks

  Meer dan 200 licks, lijnen en grooves in vele ritmische stijlen. Deze uitgebreide aanvulling op elke basmethode helpt studenten meer dan 200 geweldige baslicks, lijnen en grooves in vele ritmische stijlen te leren. Bass Licks illustreert hoe eenvoudige melodische patronen de springplank kunnen worden voor groepsimprovisatie of de basis van een lied. Alle voorbeelden staan ​​op de cd! 48 pagina's.

  € 13,80
 8. Tipboek akoestische gitaar

  Tipboek akoestische gitaar

  Hugo Pinksterboer schrijft. En hij schrijft veel. Interviews, columns, rubrieken, websites, boeken en liner notes. Teksten voor artiesten, voor audiofielen, autoliefhebbers, acupuncturisten, anesthesiologen en de rest van het alfabet. En dan maakt hij er nog foto’s bij ook.

  € 17,50
 9. Tipboek elektrische gitaar en basgitaar

  Tipboek elektrische gitaar en basgitaar

  Vernieuwde editie van dit in zeven talen verschenen boek. Geactualiseerd en uitgebreid met veel nieuw beeldmateriaal! ZELFS PROFS... Elektrische gitaar of bas kopen? Tipboek Elektrische gitaar en basgitaar vertelt je alles wat je weten moet. Ook over stemmen, afstellen en onderhoud. Koop je ideale instrument en haal er alles uit wat erin zit!

  € 17,50
 10. Teach yourself to play guitar songs

  Teach yourself to play guitar songs
 11. Teach yourself to play guitar songs

  Teach yourself to play guitar songs

  Leer jezelf om je favoriete nummers op gitaar te spelen met deze multi-media leerervaring! Elk nummer in het boek bevat een uitgebreide online videoles met een interactieve transcriptie van nummers, slow-down functies, looping mogelijkheden, track keuzes, play-along functies, en nog veel meer. De prijs van dit boek is inclusief toegang tot al deze online functies!

  € 18,00
 12. Easy rock bass

  Easy rock bass

  Dit boek is een must voor de beginnende bassist. Het geeft niet alleen tips voor het kiezen van het juiste instrument, maar bereidt je ook voor op praktische oefeningen en verschillende speeltechnieken. Het bevat ook veel voorbeelden om te oefenen. De voorbeelden zijn getranscribeerd in standaardnotatie, op tab en op de bijbehorende cd waarnaar u kunt luisteren of meespelen. Dit boek bevat alle basistechnieken van rock, soul, funk, blues en reggae, inclusief walking bass, double stops en slap / pop.

  € 25,65
 13. The allround guitarist

  The allround guitarist

  The All-round Guitarist: een geweldig boek voor de beginnende gitarist op de elektrische of akoestische gitaar. Met zowel solo- als begeleidingspartijen komen de stijlen rock, metal, grunge, punk en soul aan bod. De handige notatie is gemakkelijk te lezen. De solo- en de begeleidingspartij zijn tevens als bijlage toegevoegd: ideaal voor samenspel. Naast de voorbeeldtracks staan op de cd verschillende meespeeltracks - die selecteer je afhankelijk van de partij(en) die je wilt invullen. Rock lekker mee!

  € 20,00
 14. Speel blues en rock

  Speel blues en rock

  De Speel Blues en Rock 1 van Loek van der Knaap is een methode voor lead gitaar, die je de basic houvast biedt om gedegen solopartijen in de eerdergenoemde stijlen te kunnen construeren. In plaats van in notenschrift staan de partijen op de 64 pagina's van dit gitaarboek genoteerd in tablatuur om ze snel en gemakkelijk weg te kunnen spelen. Op bijgeleverde CD zijn de oefeningen terug te horen. Daarnaast zijn er enkele begeleidingstracks te horen waar je je leadpartijen overheen kunnen spelen.

  € 19,95
 15. A modern method for guitar

  A modern method for guitar

  Het beginnersboek van deze uitgebreide methode leert een breed scala aan gitaar- en muziekfundamentals, waaronder: toonladders, melodische studies, akkoorden- en arpeggiostudies, hoe muziek te lezen, begeleidingstechnieken, speciale oefeningen voor het ontwikkelen van techniek in beide handen, een unieke benadering van stemleiding met behulp van beweegbare akkoordvormen, en meer.

  € 22,95
 16. Incredible chord finder

  Incredible chord finder

  Een complete gids met meer dan 1.000 gitaarakkoorden in hun meest voorkomende stemmen. Het boek is chromatisch gerangschikt en elk akkoord wordt op drie manieren geïllustreerd voor drie moeilijkheidsgraden: de gemakkelijkste vorm van de akkoorden voor de beginner en de moeilijkere versies voor de gemiddelde en gevorderde spelers. Nootnamen van elke snaar worden op elk akkoorddiagram aangegeven om de speler te laten weten welke noten er in het akkoord worden gespeeld.

  € 6,40
 17. Basix tab guitar method

  Basix tab guitar method

  Dit boek bevat online audio, zodat u kunt luisteren en meespelen met elk nummer en voorbeeld. Leer door bekende blues-, rock-, jazz-, klassieke, folk- en countrysongs te spelen, van de grondbeginselen van niveau 1 tot de meer geavanceerde technieken van niveau 4.

  € 13,45
 18. Blues for guitar

  Blues for guitar

  Leer door bekende blues-, rock-, jazz-, klassieke, folk- en countrysongs te spelen, van de grondbeginselen van niveau 1 tot de meer geavanceerde technieken van niveau 4.

  € 17,95
 19. All in one - basisboek voor gitaar

  All in one - basisboek voor gitaar

  Cees Hartog All In One basisboek voor gitaar is een complete lesmethode voor de beginnende gitaarspeler. Componist Cees Hartog besteedt uitgebreid aandacht aan de basistechnieken, akkoorden en het noten lezen. Het studiemateriaal is overzichtelijk gerangschikt, wordt duidelijk uitgelegd en sluit perfect aan bij de behoeften van de startende gitarist. Er wordt aandacht besteed aan het klassieke repertoire en andere muziekstijlen als rock, blues en folk. Met de muziekstukjes op de cd wordt het oefenen nog leuker.

  € 18,95
 20. Fretboard roadmaps - acoustic guitar

  Fretboard roadmaps - acoustic guitar

  Zoals alle Fretboards Roadmaps uitgaven komt dit leerzame boek van pas als:

  - al je op zoek bent naar meer variatie
  - de ene toonsoort je moeilijker lijkt dan de andere
  - het vlotweg naspelen van een melodie je nog veel problemen oplevert
  - het verband tussen verschillende akkoordenschema's je nog niet helemaal duidelijk is
  - bepaalde akkoorden je onbekend zijn
  - de logische samenhang van het gitaarspelen stijl wilt ontdekken

  Dit pakket onthult vele akoestische gitaargeheimen en is verplichte kost voor de serieuze gitarist. Geschikt voor beginners en als naslagwerk voor de gevorderde gitarist. Notenschrift en tabulatuur.

  € 20,50
 21. Speel blues en rock 3

  Speel blues en rock 3

  Het laatste deel uit de 'Speel Blues en Rock'-serie gaat weer verder waar deel 2 ophield. Er wordt ingegaan op nieuwe toonladders, die je kunt gebruiken voor je blues- en rock solo's, zoals harmonisch mineur en de beroemde 'modes', zoals dorisch en mixolydisch. Ook wordt aandacht besteed aan het spelen van arpeggio's (gebroken akkoorden), het gebruik van leidtonen, chromatiek en nog veel meer. Belangrijk is dat in deel 3 een groot accent ligt op de eigen improvisatie. In veel songs hoor je een thema en een voorbeeldsolo, waarna je de gelegenheid krijgt om een eigen solo te spelen.

  In plaats van een enkel hoofdstuk met play alongs, zoals in deel 1 en 2, zit in de meeste songs een meespeelgedeelte ingebouwd voor een eigen improvisatie. Ten slotte is dit het einddoel van de speel blues en rock-serie: het zelf verzinnen van een spetterende en inspirerende blues- of rocksolo!

  € 18,95
 22. De kleine gitaarstarter

  De kleine gitaarstarter

  Cees Hartog De kleine Gitaarstarter is bestemd voor de jonge en beginnende gitarist vanaf 6 jaar. Componist Cees Hartog behandelt aan de hand van leuke muziekstukjes 6 noten. De lessen zijn duidelijk opgebouwd en begrijpelijk voor de jeugdige leerlingen, die op een speelse wijze kennismaken met het gitaarspel. Cees Hartog De kleine Gitaarstarter gaat uit van klassiek onderricht en is een beproefde lesmethode op muziekscholen.

  € 16,95
 23. Gitaar starter 1

  Gitaar starter 1

  Cees Hartog Gitaar Starter deel 1 met cd is een populaire lesmethode voor het klassiek gitaarspel, waarin alle basistechnieken vanaf het allereerste begin worden behandeld. Het studieboek met begeleidings-cd is een must voor iedereen die nog nooit een gitaar in zijn handen heeft gehad. De technieken zijn geleidelijk in het speelmateriaal verwerkt en worden voorafgegaan door voorbereidende oefeningen. Gitaar Starter is geschikt voor zelfstudie en voor groepslessen.

  € 18,95
 24. Gitaar starter 2

  Gitaar starter 2

  Cees Hartog Gitaar Starter deel 2 met cd is het slotdeel van de zeer gedegen en effectieve lesmethode voor klassiek gitaar van Cees Hartog. Het tweede deel gaat verder waar deel 1 is gestopt. U doet nieuwe theoretische kennis op en u leert nieuwe basistechnieken. Oefenen wordt extra leuk en leerzaam met de meespeel-cd. De vermakelijke speelstukken stimuleren tevens uw gevoel voor ritme en laten het geheel nog vrolijker en mooier klinken.

  € 16,95
 25. Stap voor stap doe- en speelmethode voor de jonge gitarist deel 1

  Stap voor stap doe- en speelmethode voor de jonge gitarist deel 1

  Een succesvolle beginmethode voor gitaarleerlingen Er wordt veel aandacht besteed aan: -De ontwikkeling van het gehoor en ritmiek. -Het notenschrift wordt op twee manieren toegepast: het kunnen verwerken van notatie naar klank en omgekeerd. Zo leren de leerling en ook noten schrijven. Dit loopt steeds stap voor stap op met de instrumentale vaardigheden van het moment. De bundel is voorzien van: -veel stukjes en spelletjes -onderwerpen als: hoe verzorg je de gitaar -hoe moet je de gitaar stemmen -5 spreekbeurttips -aandacht en ruimte voor improvisatie STAP VOOR STAP is zeer goed te gebruiken in een (grote) groepsles.

  € 12,95
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. Volgende
WinkelmandAanpassen

Mijn winkelmand

0 artikelen € 0,00 Naar winkelmand